Kandidaat

topfoto_kandidaatenopdrt

Wat kan Keener voor mij als kandidaat betekenen?

Keener is dagelijks op zoek naar hoger opgeleide kandidaten voor zowel een vast dienstverband, tijdelijk project of ZZP bemiddeling bij onze opdrachtgevers.

Vakspecialisten met een gezonde ambitie en een HBO-, of Universitaire opleiding, aangevuld met specifieke vakgerichte opleidingen; die een inspirerende, uitdagende baan zoeken en een werkgever of opdracht waar ze trots op kunnen zijn. Een werkgever/opdrachtgever die hen waardeert. Een functie /werk wat bij u past. Daarom zijn wij geïnteresseerd in de mens achter het cv. Wij helpen u bij het invullen van uw loopbaan ambities dit doen we op een hele persoonlijke manier en op basis van gedegen analyses. Dat maakt werken met Keener zo bijzonder en succesvol.

HBO of universitair opgeleid?

Dan is de kans groot dat wij een interessante vacature voor u hebben. Nu of in de nabije toekomst. Na uw aanmelding, zullen wij nagaan of uw profiel overeenkomt met relevante functies. Indien u naar een specifieke functie of opdracht heeft gesolliciteerd zullen wij analyseren of er voldoende aanknopingspunten zijn voor een eerste persoonlijke kennismaking. In dit gesprek zullen wij de functie of opdracht met u bespreken en u diverse vragen stellen over onder andere uw werkverleden, persoonlijkheid en motivatie voor de functie. Natuurlijk heeft ook u zelf de gelegenheid om ons vragen te stellen over de organisatie en de functie of opdracht, om u ervan te verzekeren of deze daadwerkelijk interessant voor u is. Daarnaast zullen wij bekijken of er ook andere functies beschikbaar zijn die bij uw profiel passen. Omwille van uw privacy sturen wij uw CV nooit naar bedrijven zonder dat u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven.

Keener geniet bij haar opdrachtgevers een uitstekende reputatie. Zij ervaren dat wij medewerkers van het juiste kaliber leveren. Onze filosofie is het koppelen van de juiste kandidaat aan de juiste functie bij de juiste organisaties zodat alle partijen daar optimaal profijt van hebben.

Benieuwd waar uw toekomstige uitdaging ligt?

Neem vandaag nog contact met ons op.