Opdrachtgever

topfoto_opdrachtgopdrt

Wat kan Keener voor mij als opdrachtgever betekenen?

Keener is een intermediaire dienstverlener ontstaan als samenwerkingsverband van bestaande onafhankelijke partners die samen meer dan 75 jaar garant staan voor betrouwbare en succesvolle dienstverlening op een aantal terreinen, waaronder werving, selectie, executive search, ZZP bemiddeling en detachering van specialisten.

Keener staat dan ook voor KEnnis EN ERvaring.

Bij Keener zijn gespecialiseerde consultants werkzaam die binnen hun branche over meerjarige (management) ervaring beschikken. Door de opgebouwde know-how en de vele netwerken waarvan wij deel uit maken, weten wij de weg op de kandidaten- en opdrachtgevers markt uitstekend te vinden. Hierdoor kunnen vacatures of tijdelijke opdrachten op een pragmatische wijze worden ingevuld en zijn de consultants volwaardige gesprekspartners voor zowel de opdrachtgevers als de kandidaten.

Daarnaast kunnen wij organisaties zo nodig adviseren op het gebied van specifieke functies en wat er in “de markt” leeft. Door de specialistische aanpak en de specifieke ervaring binnen de branche kan een juiste match plaatsvinden tussen bedrijf, functie en kandidaat. Een reeks succesvol afgeronde opdrachten op diverse terreinen in de profit en non-profit sector is daarvan het resultaat.

Opdrachtgevers

In het algemeen kan worden gesteld dat het merendeel van de functies waarvoor Keener werft en selecteert een salarisniveau heeft vanaf € 50.000,- bruto per jaar. Onze opdrachtgevers treft u landelijk aan onder gemeentelijke- provinciale en rijksoverheden, het Midden- en Kleinbedrijf, maar ook internationale (beursgenoteerde) bedrijven.

Kandidaten

Ons kandidatenbestand bestaat uit specialisten met een gezonde ambitie en een HBO- of Universitaire opleiding, aangevuld met specifieke vakgerichte opleidingen. Vakspecialisten die een inspirerende, uitdagende baan zoeken. Zowel onze backoffice als onze consultants besteden veel tijd aan het up-to-date houden van het kandidatenbestand, iets wat voor een snelle en correcte invulling van de opdrachten van essentieel belang is.